PowerCADD 9.1.3 Uppgradering

Hej PowerCADD-användarel

 

Det finns en uppdatering för PowerCADD 9. Du måste ha minst PowerCADD 9.02 för att uppdateringen ska fungera. Kolla PowerCADD Profil i PowerCADD-menyn. Uppdateringen PowerCADD 9.1.3 är kompatibel med SnowLeopard 10.6, Lion 10.7 och Mountain Lion 10.8. Den är inte kompatibel med Leopard Mac OS (10.5.x). Kolla Om den här datorn under Äpple-menyn.

Installationsproblemet som gjorde att man fick mata in installationskoden varje gång vid start av PowerCADD har rättats. Installationskod och registrering krävs när du startar efter uppdatering, och skall sedan inte behöva matas in igen. En lista över andra rättelser visas efter att du installerat uppgraderingen.

Innan du uppdaterar, gör en backup på din PowerCADD-mapp i programmappen för att undvika problem. Du borde inte behöva backupen och den bör skrotas efter att uppdateringens funktion verifierats. Ibland kan oväntade problem uppstå, (elavbrott, bortfall av internet, etc.) det är viktigt med säkerhet.

Varning: En del företag har brandväggar som förhindrar kommunikation. Du kan behöva konsultera dem som sköter om företagets nätsäkerhet.

Var snäll läs och följ instruktionerna i detalj.  När du startar igen efter uppdatering blir du tvungen att mata in installationskod och registreringsinformation igen, så ha dem nära till hands.

Uppgradering steg för steg:

1. Öppna PowerCADD 9.

2. Välj Uppdateringar… från menyn Hjälp

3. Uppdateringprogrammet behöver administratorbehörighet för att uppdatera PowerCADD. Beroende på din systemkonfiguration, ber Uppdateringsprogrammet dig om autentisering genom att mata in Administratörskoden. För de flesta användare är det ditt vanliga användarnamn och lösenord.

4. I uppdateringsdialogen mata in:

 

 Loginnamn:   EUR913

 Lösenord:    3T4

 

Loginnamn och Lösenord är känsliga för VERSALA och gemena tecken.

Uppdatera alla installerade kopior av PowerCADD och gör en backupp av den uppdaterade PowerCADD-mappen.

 

 5. Fyll i de erforderliga värdena i Uppdateringsdialogen.

 

(för mig var det nödvändigt att fylla i nollan i riktnumret för att knappen Update skulle tändas. Jag hade också problem med att inte hela efternamnet fick plats eller kunde rättas. Installationen gick dock bra ändå, dessutom fyller man ju i hela namnet i en senare dialog. Detta kan ha rättats efter att websidan skapades).

Sedan följer en ruta som visar hur uppdateringen fortgår.

Nedladdningen är automatisk och ersätter PowerCADD och din PowerCADD-mapp. Du bör emellertid ladda ned mer än en gång för att vara säker på att du hämtat alla tillgängliga filer. Avbrott på internet är vanligt. (I mitt fall funkade det OK med en nedladdning.)

 

6. Det sista viktiga steget är att göra en backup på din nya PowerCADD 9 mapp.

 

Backuper är din ansvarighet och bör göras vid varje uppdatering.

 

Glöm inte att när du startar PowerCADD blir du tillfrågad om installationskod och registreringsinformation.

 

Om problem uppstår ring Segebaden CAD-Data, 08-7590125

 

Thanks,

 

Technical Support team

ENGINEERED SOFTWARE

Segebaden CAD-Data HB

Box 44

SE-178 02 Drottningholm